Miikkun ja Kaarinan kanssa päätettiin vetästä kisamaiset reenit, joten torstai-aamuna tuumasta toimeen.

En ottanut paikkamakuuta enkä seuraamista, eka meni hyvin viime viikonlopun harkkakisoissa ja jälkimmäisessä on niin paljon viilattavaa etten sitä nyt ota. Miikku toimi (kovaäänisenä) liikkurina, Kaarina (leppoisana) tuomarina.

Istuminen: Tämä taisi olla ihan ok.

Luoksetulo: Hyvät stopit, hyvä vauhti, maahanmenossa vähän valui.

Ruutu: Muuten ok mutta sivulletulossa jäi vinoon

Metallinouto: Ei ollut isoa kapulaa joten otettiin pieni, haukahti lähtiessä, muuten ok. Vino sivulletulo.

Hyppynouto: Haukahti lähtiessä, pureskeli kapulaa...

Tunnistusnouto: Nosti väärää, toi oman...

Kaukokäskyt: Liikkui jotain 20cm? Muuten ok.

Pikaisesti laskettuna ei olisi tuo suoritus riittänyt 1-tulokseen tunnarin nollan takia, huoh nyyh plääh PäättämätönOtsan rypistysItku

Otin tunnarin uudestaan kaukojen jälkeen, ja oman toi hienosti. Ongelma on se, että Herpalla nousee kierrokset noutojen jälkeen eikä sen jälkeen oikein kykene rauhassa tekemään tunnaria kun on niin KIVAAAAAA! Kokeissa pitäis koittaa rauhoittaa Heri, eli käsken sen vaikka maate ja silittelen sitä.

Korjaussetissä tehtiin hämykäskyjä, eli ruutu ja noudot niin että liikkuri käskytti mutta palkkasin siitä kun ei nykinyt. Kaukokäskyt isolla takaruokapalkalla, oikein hyvä.

Tuli taas luvattua että lopetan jos ei seuraavastakaan kisasta tule 1-tulosta Hymy Ekalla hoffillani sain kahdeksannesta voittajaluokan kisasta ykkösen, Qiralla taas heti toisesta. Herillä on nyt viisi kisaa takana. Itsellä on nyt rutkasti kokemusta kouluttaa koiraa, mutta säännöt ovat muuttuneet vuosien varrella ja arvostelu on tiukentunut.

Positiivista on se, että kun lukee blogista mitä ongelmia meillä on ollut (tunnari, ruutu, luoksetulo, kaukokäskyt...) niin eteenpäin ollaan tultu ja Heri osaa aivan valtavasti. Se siinä ehkä turhauttaakin kun ollaan nyt jumiuduttu tähän voittajaan vaikka voitaisiin jo alkaa tarttumaan uusiin haasteisiin.