Täällä ollaan, ja mielikin on jo parempi. Olen katsellut tuota meidän tokovideota, ja se on sen verran mukavan näköistä touhua että väkisinkin hymy nousee suupieliin. Mieltä kohottavaa on myös se, että olen saanut nyt eilisen aikana kovasti kannustusta ja tsempitystä niin tuntemattomilta kuin tutuiltakin. Kiitos teille kaikille!

Toko on vähän samanlaista kuin näyttelyt: toinen arvostaa kokonaisuutta, toinen puuttuu pieniinkin virheisiin. Suoritukset pitäisi vaan saada hiottua niin virheettömäksi että kelpaa myös niille pilkunviilaaja-tuomareille. "Aina löytyy paranettavaa ja siksi treenataan". Ja tosiasiahan on että meillä niitä pieniä virheitä on, positiivista on tottakai se että kokonaisuus on iloista ja tekeväistä, mutta kun se ei vaan tässä lajissa valitettavasti riitä.

Mulla oli ehkä odotukset liian korkealla, Herihän on tosiaan vuodessa edistynyt valtavasti mutta ei ehkä kuitenkaan tarpeeksi. Ja kuten Kaarina sanoi: "tuleepahan nyt viilattua sitä EVL:kin varten". Jeps.

"Tärkeintä ei ole päämäärä vaan se matka". Niinpä, mutta kun matkalla tulee vastaan isoja esteitä ja tie on kivinen niin tekisi mieli jättää kesken. Tosin mulla ei ole tapana antaa periksi, jos olisin luovuttaja niin tokkopa Qirakaan valio olisi. Qiralla vaan oli eri ongelmia, eli se kyllä osasi nuo viilaukset mutta yleisilme kärsi välillä siitä kun se otti painetta mun hermoilusta. Sen kanssa jouduin työstämään sitä henkistä puolta, mikä ei ole Herin kanssa ollut ongelma.

Onneksi Heristä on myös PK-puolelle, siellähän se tottiksen arvostelu on toisenlaista kuin tokossa, siellä ei puututa niihin pieniin "kauneusvirheisiin". Toki sinnekin pitää saada tuo kapulan pureskelemattomuus pois, mutta Herin luonne (ja näköjään munkin) sopii sinne paremmin.

Mehän saatiin tuosta kisasta (taas...) lahjakortti, onneksi kisoja ei oikein ole ennenkuin toukokuussa. Ehtii tässä pitämään lomaa ja keräämään sitä intoa. Ja toukokuussa koitetaan päästä myös PK-kisoihin pitämään hauskaa.

Ainiin, Ilkka on ihanasti mukana tässä touhussa, keksi eilen illalla että Herin kanssa pitää alkaa treenaamaan sitä paikallamakuuta ruokatreeninä niin, että Heri laitetaan paikkamakuuseen sillävälin kuin Qira syö Hymy Ilkka siis reenasi Herin kanssa tätä eilen, itse katselin touhua hyvillä mielin sohvalta Hymy

Hullun hommaahan tää on, mutta eikös koiraihmiset olekin vähän viirupäitä Silmänisku