Tiistai-aamuna oli mahtava lumipyry, joten eikun reenaamaan Kyötikkälän P-paikalle.

Otin liikkeitä ilman välipalkkaa, ja ihan hyvin Heri toimi.

Seuraaminen: tosi hyvää, perusasentoihin olen tosi tyytyväinen!

Luoksetulo: hyvin pysähtyi, vauhti olisi ehkä saanut olla nopeampi. Sivulletulossa oikein nätti hipaisu kuonolla nenään...

Liikkeestä istuminen: tosi hyvä

Kaukokäskyt: valui eteenpäin seiso-istu ja seiso-maahan kohdissa... Huono.

Nouto puukapulalla: tiputti takaisintullessa kolme kertaa ja sylki lunta suusta! Uusinnalla toi perille asti ok.

Metallinouto: auton siivous on vaiheessa joten iso kapula on ilmeisesti kotona, jouduin ottamaan pienellä joka meinasi hukkua lumeen... Tässä myös tiputteli tullessa, ja kun tuli eteen istumaan niin kapula oli aivan kamala suussapidettävä... Uusinnalla parempi.

Ruutu: ruudussa oli ruokapalkka, ja vaikka nauhat oli ehtineet jo hautautua lumeen niin suoraan keskelle Heri ampaisi Hymy

Otin vielä loppuun metallinoutoa myös ruoan kanssa, ja tulihan sitä vauhtia siihen palautukseen. Jostain syystä olen unohtanut palkata tuomisesta kun olen niin keskittynyt siihen pureksimattomuuteen, eli täytyy alkaa tekemään niitä iskunoutoja kunhan kevät koittaa.

Mukavat reenit, en muista että olisin aiemmin tämmöisessä tuiskeessa reenannut. Heri oli tosi hyvä, teki hommia ihan samalla tavalla kuin ennenkin. Siinä mielessä Herppa on kyllä tosi varma koira, että siihen ei näyttäisi olosuhteet vaikuttavan, eikä vieraat paikat. Ja mielestäni en kyllä ole mitään "yleistämistä" harrastanut, mutta olisikohan tuo varmuus tullut siitä kun harrastetaan kuitenkin eri lajeja erilaisissa paikoissa?