Perjantai-iltana oli jälleen tavoitteellisten tokoreenit Tallilla, alunperin olin suunnitellut meneväni sinne ilman Herppaa vain liikkuroimaan muita mutta eipä se tokopaussi kauaa kestänyt...

Otin Herillä luoksetuloa ja kun pähkäilin siinä että mitenhän reenaisin niin Marke ehdotti että ottaisin luoksarin loppupäästä, eli käskin Herin maahan ja kutsuin siitä luokse pari kertaa. Sitten jätin Herpan seisomaan, pyysin luo, käskin maahan ja siitä palkka. Näitä lisää niin eiköhän se luoksetulokin ala sujumaan Hymy Otin myös sivummalla sivulletuloja ja askelsiirtymiä, hyvin alkaa pepun käyttö olla Herpalla hallussa.

Lauantai-aamuna päästiin vihdoin HAKUILEMAAN!! Siitä on liian pitkä aika kun ollaan viimeksi hakumetsässä oltu, ja kylläpä me Herin kanssa tykättiin. Herille helppo reeni, neljä maalimiestä joista 3 haamua ja tokavika valmiina. Herillä oli intoa eikä täysin vieras reeniporukka / reenipaikka tuntunut missään Nauru Hieno hieno Hoo!

Hakumetsästä suunnattiin taas tokoilemaan, otin luoksetuloa, sivulletuloa, hyppynoutoa, askelsiirtymiä ja tunnarin Markelta edellisenä iltana saadun vihjeen mukaan, eli muita kapuloita oli x määrä ja ne oli kahden tai kolmen rykelmissä eli ihan kiinni toisissaan, oma ei ollut. Tämä oli kohtuu helppo reeni, mutta toivottavasti saan tällä Herille taas itsevarmuutta että kun oma tulee kohdalle niin se nostetaan heti ja tuodaan, eikä jatketa sitä arpomista.

Tunnaria on tarkoitus reenata myös kotona, olosuhteet ovat vaikeat varsinkin kun Ilkka käpälöi vieraat kapulat, mutta päivärutiiniksi tämä olisi tarkoitus ottaa.