Lauantai-aamuna kävästiin harjoituskisoissa ottamassa pari liikettä:

Paikallamakuu - tämä oli oikein hyvä, Heri oli tosi skarppina ja vasta lopussa vähän keikautteli pehvaa

Ruutu - tämä oli haasteellinen, kun ruutu oli olosuhteiden pakosta väännetty niin että lähetys oli kulmasta kulmaan. Heri bongas ruudun hyvin, lähtiessä tietysti haukahti innoissaan ja juoksi vauhdilla ruutua kohti. Minä sitten onnistuin mokaamaan, käskin Herin pysähtymään liian aikaisin ja kun se meni maahan niin tassut oli ranteista ulkona Päättämätön Tää ois ollut siis nolla...

Tunnistusnouto - toi oman, ei pureskellut paljoa, mutta tarvitsi kaksi käskyä sivulle tuloon. Huoh. Ensin se ennakoi ne sivulletulot, ja nyt ei sitten meinaa millään siirtyä.

Kisareenin jälkeen käväisin äkkiä äidin luona siivoamassa, ja sitten palasin takaisin reenaamaan. 

Ruutu - lähettelin ruudusta ruutuun syömään eväitä, eli tavallaan läpijuoksuja

Perusasentoja - tässä kokeilin vähän vasemman käden asentoja, sehän silloin ratkaisi sen täyskäännöksen vasempaankin ja näyttäis siltä että tällä saan myös sen istumisen suoraan

Noudon palautusta - voi Huuto Huuto Huuto Huuto Melkoiset silput sai kapulasta irti kun pureskeli niin innoissaan, argh!!

Kaukokäskyt - sekalaista hilluttelua ja namien heittelyä

Liikkeestä istuminene - onnistui hyvin

Luoksetulo - ensin suora, halusin nähdä millainen vauhti on. Tokalla pysäytys seisomaan, ok.

Hyvät reenit, tuota noudon pureskelua lukuunottamatta. Mulla on edelleen kisamotivaation puute, reenaaminen on kivaa mutta kisata en nyt jaksais. Onneksi seuraava kisa on ilmainen kun päästään lahjakortilla, voihan se tietysti ottaa harjoituksen kannalta... Totesin tänään Kaarinalle harkkakisan jälkeen että jos seuraavasta kokeesta ei tule ykköstä niin mää lopetan Silmänisku Johon Kaarina totesi että tuo on kuultu ennenkin.

Onneksi mun motivaation puute ei haittaa Heriä, ja voishan sitä varmaan agilityäkin joku kerta ottaa vaihteeksi, varsinkin nyt kun säät on vähän lämmenneet.