Kun tippuu hevosen selästä niin pitää kiivetä takaisin mahdollisimman pian. Viime tokokisapettymyksestä toipuakseni sain ilmoitettua Herin (salaa) PKY:n ulkotokoon. Ilman odotuksia ja tavoitteita, ja itseasiassa toivoin hirmuista lumimyrskyä jotta voisin kerrankin syyttää epäonnistumisesta muuta kuin tuomareita Silmänisku

Kisa alkoi klo 11.00, ja koska osallistujia oli melkoisesti niin tuomareita oli kaksi ja liikkeet jaettu kahteen kehään.

Tiina Heino
Paikallamakuu: Heri oli jo autolta lähtiessä oudon vaisu, ja tämä liike meni sitten aika lahjakkaasti pieleen... Maahanmenoon tarvitsi kaksi käskyä, sitten oli ollut (taas...) kuulemma levoton, joten tästä pisteitä huimat 5 Otsan rypistys

Sitten siirryttiin pienen odottelun jälkeen seuraavaan kehään:

Jaana Tala
Seuraaminen: 9 - tähän voi olla tyytyväinen, tosin pientä lehmäilyn poikasta oli kyllä ilmassa... Perusasennot ovat siis ok, mikä on hieno juttu.

Liikkeestä istuminen: 8,5 - pitää videolta katsoa mikä tässä mätti, mahdollisesti mun käsi?

Hyppynouto: 6,5 - Itku Voi nyyh. Videolta näkyy missä vika... Jos jotain hyvää niin olipahan hiljaa.

Metallinouto: 7 - vaisu tämäkin Itku

Yhteisvaikutuksesta saatiin tästä kehästä 8.

Tiina Heino
Ruutu: 9 - tämä oli tosi hyvä, olosuhteet eivät olleet parhaat mahdolliset. Ruudun merkit kimalteli auringossa ja nauhat oli valkoisia... Heri oli hieno Hymy

Luoksetulo: 8 - Vauhtia olisi saanut olla enemmän, pieni kommentti sivulletullessa. Mutta paljon parempi kuin edellisessä, eli reeni on auttanut. Alusta oli aika liukas, se vaikutti monen vauhtiin.

Tunnari: 5,5 - voi argh. Meni suoraan omalle, nappasi sen mutta joku aivopieru iski ja sylkäsi kapulan mun jalkoihin. Totesin että "kiitti vaan", jolloin Herppa oli sitä mieltä että eikö se ollutkaan oikea, ja oli karkaamassa hakemaan toista kapulaa!

Kaukokäskyt: 6,5 - harmillisesti mokasin tässä, Heri tarvitsi ylimäräisen käskyn seisomiseen, ja maahanmenossa meni tosi hitaasti. Olis pitänyt antaa toinen käsky, koska nyt tuomarin mielestä yksi asennonvaihto jäi siis suorittamatta.

Yhteisvaikutuksesta myös 8, tuomari kaipasi lisää vauhtia .... rolleye.gif

Että semmosta. Pisteitä kaikkinensa 232,5, eli jäätiin viime kisasta vain parikymmentä pistettä. Mun mielestä Heri oli aika huono tänään, voi olla että edellinen tuomari olisi puolestaan tykännyt meistä nyt? Viime kisaan verrattuna en oikein tykännyt Herin asenteesta, ainoa parannus on se ettei nyt äännellyt. Oli semmoista virkanaistokoa, Vallin Aija oli Ginin kanssa kisaamassa ja ihmetteli myös Herin vaisuutta. En tiedä oisko valeraskaus iskenyt nyt vasta kunnolla, kun kalenterin mukaan pennut olisivat nyt syntyneet. Mene ja tiedä, täytyy vähän tutkailla Herppaa ettei se vain oikeasti ole kipeä. Positiivista on tietysti myös se, että yksikään liike ei mennyt nollille, eli Heri on aika varma ja osaava suorittaja.

Nyt ei harmita niin paljoa kuin viimeksi, mutta olo on kieltämättä silti turhautunut. Tässä ei nyt ole kokeita pariin kuukauteen tiedossa, toukokuussa olisi Kiltti-Setä Kurtti Ikaalisissa, jonne pitäis kyllä päästä. Enköhän siihen mennessä saa juonen päästä kiinni ja Herille asenteen taas kohdilleen.

Videokameraa tuli taas ulkoilutettua, eli tuleepi varmaan tämän päivän aikana näkyville kunhan Ilkka saa siirrettyä sen nettiin.