Sunnuntaina päästiin aurinkoisessa kevätsäässä avaamaan Hämeen Hoffien reenikausi esineruudulla. Väkeä oli mukavasti aloittelijoista kilpaileviin. Lunta oli metsässä vielä sen verran mukavasti että tehtiin vain kapeahko kaistale ja tallattiin se aika huolella.

Herille otin valmiina kolme esinettä, eka kierros meni iloiseksi juoksenteluksi... Päättämätön Viime syksyn hienosti edenneet reenit ovat siis kadonneet neitikoiran herneistä. Esineet löytyivät lopulta, mutta ihan tyytyväinen en ollut. Otin vielä lopuksi yhden esineen niin, että Heri näki kun se vietiin. Täytyy taas tässä palata vähän taaksepäin ja muistutella mikä on homman nimi.

Esineruudun jälkeen mentiin Toftyn, Tarjan ja Soilen (Qiran kasvattaja) kanssa lenkille, ja hyvin Qira-mummeli jaksoi lähes 1,5 metsälenkin. Lauma lenkkeili tosi rauhallisesti, viimeksi kun Heri ja Tofty oli kaksin niin Tofty oli koko ajan kuono Herin takapuolessa, mutta nyt T-herra keskittyi enemmänkin oman emännän haukkumiseen.

Näin jo yksi yö unta että lumet oli sulaneet ja tein Herille jälkeä, ja Herillä oli vähän liikaakin intoa. Toivotaan että näin on, me mennään Lappiin pääsiäiseksi, ja sen jälkeen menen viikoksi Ylistaron mökille auttamaan anoppia siivoiluissa. Sen jälkeen kun kotiudutaan niin Kaarinan mukaan alkaa niin maan perusteelliset reenit! Hoffien kesäleirille ollaan myös menossa kun Niina Ojansivu on siellä taas jälkikouluttajana. Sitä odottaessa Hymy