Herppa oli sunnuntaina oikein pätevä pikkukoira Hymy

Aamu alkoi rullatreenillä Kaarinan kanssa, ja hyvin sujui! Positiivista reenissä oli myös se, että kun tultiin ekalta maalimieheltä takaisin keskilinjalle, niin Heri oli kovasti menossa toiselle puolelle! Harmittavasti siellä oli esineruudun paikka, joten piti lähtettää Heri kolmeen kertaan vasemmalle. Rullat tuotiin hienosti, ja vika mm löytyi hyvin (ykkösen ja kakkosen näki). Vaikka ei olla vuoteen päästy hakuilemaan niin hienosti asia on kyllä Herin mielessä, pienellä muistutuksella päästään vaikeuttamaan reenejä ja kisojakin voi haaveilla.

Rullailujen jälkeen esineruutua, mukavasti oli taas väkeä paikalla. Herille sama reeni kuin viimeksi, eli näki kun Piritta vei kolme esinettä peräkkäin. Kaksi nousi hyvin, mutta yhtä joutui etsimään oikein kunnolla. Seuraavat kolme piti olla valmiina, mutta tein tällekin puolelle saman eli näki kun esineet vietiin. Nyt pikkukoira oli tosi nopsa ja taitava!

Esineruudun jälkeen käytiin Ilkan kanssa syömässä Ideaparkissa, ja sitten suunnattiin kohti SDP-hallia agilityreeneihin. Ekat radat Heri sai mennä lentävällä lähdöllä, ja sen jälkeen reenasin sivummalla lähtöjä. Eihän se tietenkään yrittänytkään liikahtaa Silmänisku Sitten taas rataa, ja Hoo haukkui vähän joka välissä... Yhden radan se meni hiljaa kun alla oli kontaktireeniä A-esteellä. Kaikki lähdöt sujui kyllä tosi hyvin, samoin kontaktireeni eli mainiosti meni tämäkin! Saa nähdä koska seuraavan kerran päästään agiliitämään, oli tosi kivaa pitkästä aikaa Nauru

Agireeneistä ajelin Merjan kanssa PKY:n kevätkokoukseen ja kouluttajapalaveriin. Kouluttajapalaverissa oli mukava fiilis, olin luvannut vetää 10 kerran pk-tottisreenin ja sovittiin että maanantai vois olla hyvä päivä. Juteltiin muitakin asioita, ja kotiin ajellessa oli hyvä mieli. Jälkeenpäin ajatellen olen kyllä ollut aika pöljä kun olen pari vuotta yrittänyt hakata päätä seinään Piffien kanssa, sekä Tamskilla että PKY:llä tärkeintä on se, että kouluttaja on halukas kouluttamaan.

Oli oikein mukava päivä, vaikka tukka putkella saikin viuhahdella paikasta toiseen ja huomenna on pitkä koulu/työpäivä ja ois tietty ollut mukavaa vähän levätäkin Hymy Ja kyllä nää metsähommat on niin meidän juttu! Alkoi tokoilu tympimään siihen malliin että oikein hyvä saada muuta mielekästä puuhailtavaa. Kiitos taas kaikille mukavista reeneistä!