Lauantaina polkaistiin käyntiin SuHaKon metsäreenit hakuilun merkeissä, Herille otin aika simppelin rullareenin. Ekassa satsissa irtorullat, kolme maalimiestä (yksi siirtyvä). Heri näki kun eka ja toka meni, kolmas oli valmiina. Hienosti onnistui HymyPienen paussin jälkeen sama uusiksi, mutta nyt kiintorullalla. Testasin ensin parkkipaikalla kiintorullan säädöt, ne oli kohdillaan. Herppa oli hauska: nappas rullan hienosti suuhunsa mutta sen jälkeen kiroili molarille vielä jotain Nauru

Säätötestin jälkeen maalimiehet meni valmiiksi metsään, sama kolme molaria joista yksi siirtyvä. Lähetin ekalle pistolle vähän väärästä kohtaa, mutta Heri teki upeesti hommia! Pian se kirmasikin rulla iloisesti suusta ja eikun näytölle. Sama homma toiselle puolelle, Hoo meni suorinta tietä maalimiehelle. Vika oli myös tosi hieno, Herppa oli kyllä aivan pro!

Tuli oikein into lähteä hakukisoihin, mutta järki sanoo että ensin pitää saada vähän enemmän kuin kourallinen reeniä ennenkuin sinne alokkaaseen uskaltaa lähteä kokeilemaan. Viimeistään loppukesästä sitten.

Käväsin vielä kotimatkalla katsomassa tokokisaa, tuomarina P.B. Aika erikoiset säännöt kyllä rouvalla, jos koira on hänen mielestään esim. "ahdistuneen oloinen" niin siitä vähennetään heti piste. Sapettaa moinen, säännöissä ei oman tietämykseni mukaan kerrota mitään siitä että koiran olotilaa pitäisi arvostella, virheet on listattu ja kerrottu miten paljon mistäkin pitää vähentää. Mutta se että antaa oman mielipiteen vaikuttaa arvosteluun.... Huhheijaa. Noh, rouva on mun mustalla listalla enkä hänen arvostelemiin kokeisiin mene ellei makseta aika hunajaisesti.