Kyllä hoffi on omimmillaan maalaistalon pihalla, ainakin Heri & Qira. Ne selvästi nauttivat kun pääsevät tekemään "rodunomaista" tehtäväänsä, eli toimimaan pihavahtina. Likat alkoivat maalaistua vähän liiankin hyvin, viimeksi ovat olleen remmissä melkein kaksi viikkoa sitten... Torstaina siis kun lähdin hakemaan Ilkkaa Seinäjoen rautatieasemalta otin koirat mukaan, ja Herin kanssa mentiin sitten kaupunkikävelylle asemalle.

Hyvinhän tuo edelleen osaa käyttäytyä, otin vähän tottistakin ja juoksusta maahanmeno on näköjään unohtunut Herpan päästä. No ei ihmekään kun ei olla tuota reenattu varmaan puoleen vuoteen Hymy Käveltiin myös rappusia ylös alas ynnä muuta, ja ihmiset katselivat vähän huvittuneina meidän touhua, Heri kun oli niin tohkeissaan kaikesta.

Kun juna saapui niin Heri tunnisti "iskän" kymmenien ihmisten joukosta, on sillä hyvä näkö! Herppa oli aivan riemuissaan eikä onnesta tullut loppua. Kävin samalla reissulla katsomassa 2kg kapuloita eläinkaupassa, vielä en ostanut koska muistaakseni mulla on kotona yksi iso kapula, mutta en muista minkä painoinen se on. Pitää ensin punnita se, ja jos on liian kevyt niin sitten hommaan tuon painavamman. Pitää meinaan alkaa pitoharjoituksia tuolla kalikalla alkaa tekemään, ja muutenkin alkaa kuntoilemaan Herpan kanssa että jaksaa nuuskutella niitä voittajaluokan jälkiä.

Viikonlopuksi on luvattu sateita, mutta pitää koittaa ainakin yksi peltojälki polkaista ennen kotiutumista. Tampereella kun ei näin mahtavia peltoja ole tarjolla!