Tiistaina lähdettiin Kaarinan kanssa käymään PKY:n tottisreeneissä, sää ei ollut kovin suosiollinen ja kentän nurmikkokin oli melko lilluva. Alkuun saatiin mainiota häiriötreeniä, kun tapakasvatuskurssilaiset valuivat kentältä autoille ja me oltiin siinä odottamassa omaa vuoroa.

Tottistelut aloitettiin paikkaistumisella, hyvä häiriö saatiin tähänkin kun vieressa oleva Lili-labbis ( Nauru ) ei suostunut istumaan märälle nurmikolle joten emäntä sääti siinä kaikennäköistä. Heri istui hienosti!

Seuraavana otettiin pujottelu rivissä, hyvin sujui tämäkin vaikka muutama koira meni aivan Herpan nenän edestä. Seuraavaksi reenattiin merkkiä, mikä oli musta vallan ihanaa: ryhmän koirat oli aika aloittelijoita mutta on tosi upeeta että otettaan myös näitä ylempien luokkien haastavampia liikkeitä! Herillä merkkiä ei olla otettu aikoihin, mutta ihan ok se sujui. Nyt kun en jaksa noita typeriä voittajaluokan säätöjä niin päätin että alan ottamaan merkkiä kiertämisen kautta jotta saan siihen vauhtia (kiitos vinkistä Kaarina!).

Lopuksi luoksetulo, ja ärsyttävän hyvin Herppa pysähtyi... Vauhtikin oli hyvä. Hemmetti kun ois tämmöisen luoksetulon tehnyt kisoissa! Huoh.

Me ollaan vapuksi varalla kolmeen kisaan: kaksi tokoa ja yksi jälkikoe. Jälkikokeessa ollaan ekana varalla, mutta sinne otettiin vaan kaksi voittajaluokan jälkikoiraa eli vaikea sanoa irtoaako paikka vai ei. Tokokisoihin tuskin päästään, ja suoraan sanottuna ei nyt jaksa kiinnostaakaan. Tuskin edes kisataan tänä vuonna ennen Tervistä (joka jäänee myös juoksun takia väliin) jos ei Kurtti/Packalen ole jossain lähistöllä.

Eilen tuli kirje Pirkanmaan syytäjänvirastosta, multa saa pidemmän version mutta lyhyesti: "Syyttäjän päätös: Määrään, että esitutkinta lopetetaan kustannusperusteella sekä prosessuaalisella perusteella." Rikoksesta epäiltyjä on mun lisäksi 15 muuta ihmistä (Lempäälän-Vesilahden koirakerhon jäseniä).

Toivon, että Kari Ruokola nyt lopettaisi tämän asian jauhamisen ja Levek:läisten kiusaamisen, eiköhän yhteiskunnalla ole tärkeämpääkin käyttöä ajalle ja rahalle, mitä on tähän tyhjänpäiväisyyteen haaskattu.