Käytiin Kaarinan kanssa tottistelemassa tiistaina Pirkkahallin luona, itsellä oli maha kipeenä mutta välillä pitää mennä oman mukavuusalueen ulkopuolelle vai mitä Hymy

Otin Herpalla pk-tottisteluja, ja reenit meni oikein mallikkaasti! Jäävissä teki oikeat asennot, tosin nopeutta pitää saada eli viilausta. 2kg noudon otin niin, että jätin Herin kauas kapulan kanssa ja kutsin sieltä luokse. Suoran luoksetulon tuli sairaan lujaa, ei tietoakaan siitä että ois odottanut että pysäytän, hyvä hyvä.

Kokeilin pitkästä aikaa pk-täyskäännöstä, ja Heri on selvästi talven aikana hautonut tätä koska teki toooosi hienosti Nauru Otin loppuun vielä eteenmenon niin, että vietiin lelu yhdessä ja päästin sitten Heri suoraan ilman seuraamista lelulle.

Lopussa Heri ja Hiski sai leikkiä keskenään, tosin se meni siihen että Heri notkui mun ja Kaarinan luona ja toi lelua, Hiski juoksenteli meidän ympärillä laajaa kierrosta ja aina kun Herillä oli oma lelu niin Hiski kiihdytti vauhtia. Hauskoja eläimiä Hymy

Tiistaina pidin paussin kapulareenissä, keskiviikkona jatkettiin taas aamusta 30 toistolla, ja Heri alkoi selvästi nostamaan kapulaa pureksimatta Yllättynyt Ohhoh! Jatketaan siis samaan malliin. Paikallamakuuta ollaan otettu ruokatreeninä niin, että jätän Herin paikkamakuuseen, meen toiseen huoneeseen, palaan Herin luo ja vapautan syömään. Heri on selvästi tarkempi, pientä ääntelyä on vielä eli jatketaan tätäkin.