Lauantai vierähti rattoisasti Reija Niemisen hakuopissa PKY:n järjestämässä koulutuksessa. Ja kyllä nenänpää vihersi kun Reija näytti Aran kanssa miten homma toimii... huh, kun joskus pääsis edes lähelle sitä suoritusta niin ois mahtavaa. Hienoa oli kyllä nähdä nyt ihan konkreettisesti mihin pyrkiä.

Herille en ollut tehnyt reenisuunnitelmaa etukäteen, kerroin Reijalle mitä pitäisi reenata ja sen mukaan sitten mentiin. Neljä maalimiestä, eka oikeassa etukulmassa, toka vasemmassa etukulmassa. Ensin Herille oli haamuna mm1, tosin Heri oli kahdella jalalla lähetyksessä kun sieltäpäin kävi vieno tuuli... Reija totesi että "Oiskohan sillä jo haju Hymy " Sitten käänsin Herin toiseen suuntaan jolloin mm2 näyttäytyi. Lähetin Herin ensin kakkoselle, nosti rullan hienosti ja eikun näytölle. Sen jälkeen lähetin ykköselle, ekalla pistolla ei jostian syystä nostanut rullaa, toisella toi hienosti.

Sitten maalimiehet 3 ja 4. Kolmonen ääniapuna ja suorapalkka, hyvin onnistui. Nelonen haamu ja suorapalkka, hienosti nämäkin!

Reeni onnistui siis aikalailla täydellisesti, varsinkin kun tämä oli Herpan tämän vuoden kolmas hakureeni, eikä viime vuonna hakuiltu lainkaan! Hieman kyllä kirveltää se, että Herillä on valtavasti intohimoa tähän hakuun, mikä on tavallaan outoa koska se ei ole mikään sosiaalinen ja avoin luppakorva. Jotain siinä haussa vaan sitten on mikä Herin sytyttää? Miten saisin saman ilon sinne jäljelle??

Noh, sain jokatapauksessa itsekin sopivan motivaation lähteä suunnittelemaan hakureenejä, jos ei jälkikokeet onnistu niin sitten pitänee vaihtaa EK-puolelle.  Videoita pitäisi tulla jossain vaiheessa kunhan ne saadaan nettiin Hymy