Just kun pääsin kehumasta Herin jäljestystä niin sunnuntaina jälki meni persiilleen. Olin tehnyt n. 340m pitkän jäljen pellolle, teräviä kulmia ja muita koukeroita. Ei päästy alkua pidemmälle, Herillä oli vaikeuksia jo ekalla suoralla, eka piikki meni hyvin, sitten toisella piikillä / suoralla hukkui jälki. Eikä Heriä kauheasti kiinnostanut jäljestäminen, tai jonkun pupun jälkiä se olisi ilmeisesti mielummin ajanut... Siinä vaiheesa kun se alkoi kaivamaan maata lopetin homman. Kävin hakemassa ruokapurkin jäljen päästä ja näytin sitä Herille, sitten vein sen mökille.

Päivällä ajelin alanurmikon ja viiden aikaan tein siihen Herille jäljen, 150m, kulmia jotain 6 ja yksi kaari. Jälki sai vanhentua tunnin verran ja menoksi. Heri oli koko ajan valmiina lähtöön, ja innostui kun tajusi että vihdoin pääsee taas hommiin. Jälki meni nyt mallikkaasti, Heri nuuskutti innokkaasti ja taivalsi häntä tötteröllä. Loppuun asti päästiin joten ruoka oli taas ansaittu Hymy

Jäljen jälkeen vaihdoin Herille tassusiteen, vähän oli tullut verta muttei enää paljoa. Piti huomisen metsäreenit kuitenkin perua, peltojäljen voisin askarrella iltasella ennen tottisteluja.