Ollaan oltu toimeliaita Herin kanssa, tuntuu siltä että vuorokaudessa on aivan liian vähän tunteja.

Keskiviikkona tottisteltiin, ensin vedin Suhakon reenit ja teemana oli paikkamakuu & eteenmeno. Oli hauskaa kun pieni sheltti pinkoi eteen minkä koivistaan pääsi HymyOtin vielä lopuksi Herillekin eteenmenon, olin etukäteen vienyt sille palkan kentään toiseen päähän, ja kenttähän on siis valtavan kokoinen, taitaa olla lähemmäs 100m pituutta. Heri teki hienon eteenmenon, juoksi täysiä pallolle asti. Otin vielä toisenkin eteenmenon, ja nyt käskin sen maahan, hyvin teki!

Ehdittiin vielä pikaisesti Merjan vetämiin tokoreeneihin, aiheena seuraaminen. Ollaan selvästi edistytty, viimeksi Merjan kurssilla saatiin melkoisesti pyyhkeitä, nyt tuli vain kommenttia vinosta perusasennosta ja siitä kun kontakti tippui pari kertaa = motivaatiota lisää.

Torstaina päästiin hakuilemaan tutun porukan kanssa, eli Levekillä oli vajausta joten meille aukesi mahdollisuus päästä mukaan. Herillä aika helppo reeni, kaksi suorapalkkaa ja kaksi kiintorullaa. Eka pisto oikealle, suorapalkka. Ois saanut olla suorempi pisto mutta maalimies löytyi. Vasemmalla rulla, hienosti nosti, mutta itse sössin homman niin että Heri meinas varastaa molarille.

Oikealle taas suorapalkka, mutta nyt neiti reikäpää pyyhälsi metsässä kuin mikäkin päätön gaselli... Suorasta pistosta ei tietoakaan! Molari löytyi kuitenkin lopulta. Viimeinen otettiin haamuna, Kaarina meni Herin nähden ja painui kyyryyn. Heri sinkosi suoraan Kaarinan luo, mutta neidon piti ensin yrittää kaivaa Kaarinan naamaa esiin ennenkuin malttoi ottaa rullan. Muuten ok, ja aika raisusti Heri innostui leikkimään Kaarinan kanssa.

Hauska reeni, ja Heri ainakin nautti joka karvavarpaallaan Nauru Tätä siis ehdottomasti lisää.

Perjantaina oli aamu-ohjelmassa jälkeä ja esineruutua, käytiin Kaarinan kanssa Ylöjärven puolella treenaamassa. Oli muuten ihanat maastot! Ensin polkastiin jäljet, joiden vanhenemista odottaessa tehtiin esineruutu. Ja voi #¤%&*!!! mad0046.gif Neiti Hoo päätti että Hän ei kumirengasta tuo. Pistettiin sitten Hiski juoksemaan, ja kun Hiskonen toi esineen niin pidettiin kunnon pileet!! Sitten taas Herppa hommiin, ja nousihan se rengas. Tokalla kerralla Kaarina vei kolme esinettä Herin nähden, ekana se kauhea kumirengas. Kun annoin Herille käskyn, se juoksi suoraan renkaan luo, totes että "jaa toi" ja jatkoi matkaa eteenpäin!! confused0005.gif Ei perhana....

Heri toi ensin kaksi muuta, ja pitihän sen lopulta tuoda se ällöttävä rengaskin. Perin omituista, Heri ei ole ikinä-milloinkaan-koskaan kieltäytynyt tuomasta mitään esinettä ruudusta! Nyt pitää hommata noita rinkuloita kolme kappaletta ja pistettävä neito hakemaan niitä.

Ja sitten jälki... voi huoh. Alku lähti hyvin, mutta sitten tuli jotain ihme koukeroita ja päätin että kokeillaans uudestaan. Päästiin ekalle kepille asti, sen jälkeen hetken aikaa mentiin taas ok mutta jossain vaiheessa Herppa alkoi etenemään nenä ylhäällä. Kun tajusin että se taitaa taas olla jonkun hirvieläimen jäljillä, pöllyytin sen ja raahasin autoon melkeinpä niskapersotteella ja heitin takapaksiin. Ehdin siinä onneksi vähän rauhoittumaan ennenkuin Kaarina palasi takaisin (Hiski oli super ja oli noukkinut kaikki kepit!!), ja päätettiin että käydään nostamassa Herpan loppupään jälki että saadaan Herin ruokakippo edes takaisin.

Heri nosti jäljen ok, ajoikin hyvin (tosin saisi kyllä työskennellä tarkemmin ja keskittyneemmin), löysi vitoskepin, jatkoi jäljestystä ja löytyi myös kutoskeppi+ruokakuppi Hymy Ei tuon eläimen aivoituksista kyllä aina ota selvää, mutta mukavan sisukas sissi se on kun höykyytyksen jälkeen tekee hommia ihan tosissaan. Nyt vaan hurjasti lisää reeniä, tämähän oli meidän kevään ekat jälkireenit joten ehkä annamme asian olla eikä oteta turhaa stressiä.

Illalla käytiin vielä agilityssä, Herillä reenattiin kontakteja ja lähtöjä. Ei painanut metsässä kirmailu Herppaa vaan intoa piisasi vielä agilityynkin. Parit lähtöreenit meni poskelleen kun Herppa varasti törkeesti, mutta vikalla kierroksella neiti suostui odottamaan ja päästiin radallekin iloittelemaan.

Huomenna vietetäänkin päivä hakuillen, sunnuntaina toivottavasti ehditään vähän jäljestämään. Ahkerampi pitäis olla!