Maanantaina pidettiin taas hauskaa PKY:n tottisreeneissä, aiheena oli jäävät ja lopuksi näytin vielä Herillä mm. luopumista, "namileikkiä" ja otin kisamaisesti voittajan jäävät. Hienostihan Heri teki, alussa se oli aivan sekopäinen: hyppi mun edessä ja haukkua räksytti. Annoin sen riehua hetken aikaa, sitten sivulle ja hommiin. Ja Heri oli heti valmis tositoimiin love0004.gif Ihana elukka, se on niin tarmokas ja into piukeella. Nyt annan sen vähän hurvitella ja nostan kierroksia kentällä, sen saa siitä kuitenkin helposti hallintaan ja mieluummin kisaan vallattoman elukan kanssa kuin lehmän.

Hoffien kesäleirille osallistuminen varmistui kun ei tarvitse murehtia jos Herille vaikka tulee juoksut. Juoksuiset nartut kun pääsee tietyin edellytyksin osallistumaan, tosi hienoa! Ja jos Herppa aloittaa juoksut niin pystyn siirtämään leirin nopsaan sivummalle, tarkoitus on tänä vuonna leireillä asuntovaunun kanssa.

Ensi viikonlopuksi päästään taas mökkeilemään, pitääkin etukäteen suunnitella parit jäljet ja kokeilla sitä että Ilkka on jäljen päässä. Possunkorvat ja muutkin herkut voisin ottaa metsään, jotenkin sen metsäjäljen arvoa on saatava nostettua.