Sunnuntai meni mukavasti löhöillessä, kävin talkoilemassa tokokisoissa ja otin Herin varuiksi mukaan jos ylempiin luokkiin olisi ollut tarvetta häiriökoiralle. Kotiuduttiin puolenpäivän aikaan ja Heri veteli loppupäivän sikeitä. Illalla olikin jo pirtsakka tyttö ja olisi kovasti halunnut tehdä jotain.

Maanantaina aloiteltiin pyöräilykausi, käytiin parin kilsan lyhyellä lenkillä ja Herppa veti koko matkan. Sain jopa jalkani kipeäksi kun jouduin jarruttamaan koko ajan smiley Illalla kävin vetämässä tottisreenit, ennen aloittamista otin Herpalla iskunoutoja ja lelulla riekutusta seuraamisen kanssa. Tiistaina polkaistiinkin sitten jo kymmenen kilsan lenkki, eikä tuntunut Herillä missään. Ilalla käytiin esineruutuilemassa, Herillä valmiina kolme esinettä suht peräkkäin. Palkkana kanankauloja ja yhdessä vaiheessa mulla meinas sormetkin mennä kaulan mukana Herin hampaisiin... Heri veti ruudun ihan hyvin, paljon paremmin kuin siellä Säkylässä. Kaarinalla oli mielenkiintoinen reeni, pitääkin seuraavalla kerralla kokeilla.

Aamu- ja iltaruoalla ollaan nyt treenattu sekä paikkamakuuta että esineruutua takapihalla. Hyvin on sujunut, kuinkas muutenkaan. Yks aamu oli paikkamakuu aika paha, olin siis vienyt Herin makoilemaan lähelle aitaa ja itse menin sisälle katsomaan ikkunasta että varmasti pysyy. Noh, aidan takaa meni yllättäen lapsi pyörän kanssa! Mitä tekee Heri? Noteeraa kakaran, haukkuu pari kertaa häntä pystyssä, mutta ei nouse ylös laugh Wau! Se siis osaa, en tiedä mikä ihmeen aivopieru sille on tullut pk-kisoissa. Reeniä reeniä!

Esineruutu on luonnollisesti sujunut superhyvin, piha on pieni joten ei Herpalla kauaa kestä etsiä kolmea esinettä (vaikkakin pieniä). Oon tehnyt niin että oon lähettänyt Herin kolmesta kohdasta ja joka pistolla on noussut esine, viimesestä tulee aamuruoka.