Lauantaina korkattiin tämän vuoden pk-kisat, eikä mennyt hyvin. Maastoon oli karsinta tottiksen perusteella, 10 pääsi maastoon ja ilmoittautuneita oli 21 joista lopulta 18 paikalla. Meidän osaaminen ei tällä kertaa piisannut kovin pitkälle.

Heri oli tosi nihkeä, jo autolta otettaessa oli vaikeaa saada siihen kontaktia, neidillä selvästi "haist huilu" päivä Huuto Grrrr. Sattumalta saatiin Hiski & Kaarina pariksi, mikä ehkä rentoutti emäntää vähän liikaakin Hymy Heri ensin paikallamakuuseen, aamulla oli ollut kylmä mutta sitten alkoi ihan kiitettävästi lämmetä. Heri mokoma oli noussut istumaan melkein heti kun olin sen jättänyt ja istui sitten koko paikkamakuuajan... Ja sitten suorittamaan.

Heri oli tosi ärsyttävä, teki mieli ravistaa sitä ja kunnolla!! Teki kaikki liikkeet kyllä teknisesti oikein, isommat virheet oli tuo paikkamakuun istuminen ja eteenmenossa meni maahan vasta toisella käskyllä. Muuten sitten puuttuikin se draivi ja into ja halu ja motivaatio ja "saisi tehdä vieläkin tehokkaammin ja nopeammin"... Plääh. Mutta itsepä olen koirani kouluttanut, joku meni valmistelussa tai jossain pieleen ja se siitä. Pisteitä lopulta 78, eli samanverran kuin Gini-hoffilla joka seisoi kaikki jäävät liikkeet. Kaarina ja Hiski saivat muistaakseni 83p. ja olivat se epäonninen pari joka ensimmäisenä tippui maastosta. Kaarinan sanoin "toisaalta on kiva ettei kumpikään päässyt maastoon" Silmänisku Ja ilma alkoi lämmetä sen verran että ei siellä metsässä olisi jaksanutkaan tarpoa, heh.

Jäätiin sitten reenaamaan kun onnekkaat lähtivät maastoon, otin paikallamakuun (pysyi tietenkin epäröimättä), noutoa ja seuraamista ja leikittiin niin maan perusteellisesti että Heri oli lopulta ihan läkähtynyt. Käytiin Kaarinan kanssa vielä tekemässä esineruutu, Herille helppo reeni eli Kaarina vei Herin nähden kolme esinettä. Ne tuotuaan Herppa sai aamuruoan.

Viikon päästä on taas jälkikoe tottiskarsinnalla, nyt täytyy viikon aikana vetää Herpan nupit kaakkoon ja toivoa että se olisi oma yli-innokas itsensä. Silloin pieniä virheitäkin annetaan helpommin anteeksi, mutta jos olemus on noin keskittymätön niin pisteitä ropisee ihan turhaan.