Maanantain PKY:n tottisreeneissä tais väki olla jo vapputunnelmissa, sen verran vatsalihakset kipeytyi nauramisesta Nauru Mukavia kommentteja sain koulutuksesta:

"Vai koirankoulutus muka vakavaa puuhaa, no ei sitten kertakaikkiaan ole :))))"

"Kyllä Lili:n pk-tottistreeneihin kannattaa mennä vaikka vatsatautisena. Aina voi tehdä kuivaharjoittelua ja ottaa oppia muiden tekemisistä. Hyvät treenit oli, vaikka koira olikin koko ajan autossa. Olen minä vaan aika taitava täyskäännöksissä vasemmalle - narupallon kanssa :D"

Hieno treeniryhmä mulla, vallan ihastuttavia ihmisiä ja mukavaa kun pystyvät nauramaan itselleen ja mokilleen Hymy

Maanantai-iltana Kaarina oli koittanut soittaa, oli myös laittanut tekstarin että "sulle ois nyt paikka Ikaalisten tokokokeesta!". Whaaat! Soitin heti Kaarinalle, ja puhelun aikana piti tehdä päätös lähdenkö vai en. Kaarina lupasi lähteä kuskiksi, joten pakkohan sitä oli lähteä. Muuten en olisi lähtenyt, mutta tuomarina oli kiltti Kurtti-setä Hymy Pikku panique kyllä iski, en heti muistanut koska oltaisiin viimeksi reenattu oikeesti kunnolla tokoa, ja tokohan vaatii sitä viilaamista, auh! Noh, otin Herpan mukaan tottisreeneihin, ja reenien jälkeen koitin sillä pikaisesti ruutua, luoksetuloa, liikkeestä istumista ja tunnarin. Kaikki sujui (en tosin ottanut ihan kisamaisesti), joten näillä sitten mentiin.

Kisa-aamuna treffattiin Kaarinan kanssa Pirkkahallilla, ja matka kohti Ikaalisia alkoi. Mua ei jännittänyt, oli tavallaan ihan hyvä fiilis enkä kyllä odottanut mitään. Pieni toive tietty oli että josko nyt vihdoin tulisi se ykkönen... Mutta kun ei oltu reenattu ja lähtökin tuli näin äkkiä, niin en uskaltanut liikoja toiveita elätellä.

Paikallamakuu: 10 - oli kulemma vähän nuuskinut muttei niin paljoa että pitäisi pisteitä vähentää (videolta katsottuna tämä on kyllä parempi kuin aiemmin, on skarppina. Maahanmeno oli kyllä hidas)

Seuraaminen: 8,5 - pari vinoa perusasentoa, aivasteli kerran ja nuuski maata hetken aikaa yhdessä kohdassa
 
Liikkeestä istuminen: 9 -  olis saanut olla nopeampi

Luoksetulo: 8 - toka pysähdys hidas, sivulletulo huono

Ruutu:(tää oli vaikea kun luoksetulon jättöpaikka oli ihan vieressä + luoksetulon merkitkin) 9 - loppusivulletulosta lähti pisteet

Hyppynouto: 9 - "työskentelyn äänet kuuluu" eli pureskeli Hymy ja sivulletulo....

Metallinouto: 8 - ihme aivopieru iski Herpalle, onneksi muisti itse mitä oli tekemässä

Tunnari: 9 - pureskeli, mutta tosi vähän!!

Kaukokäskyt: 9 - jouduin antamaan yhteen asennonvaihtoon toisen käskyn kun Herppa kuikuili muualle, pysyi aika hyvin paikoillaan

Yhteisvaikutus: 9 - koira tekee iloisesti hommia mutta kuikuilee välillä ympärilleen

Pisteitä siis 284 ja VIHDOIN 1-tulos!!!!! cool0012.gifOlin niiiiiin HUOJENTUNUT kehän jälkeen kun tajusin että kyllä me varmaan se ykkönen nyt saatiin, iso kivi vierähti sydämeltä! HUH! Onnellinenkin olin, mutta päälimmäisenä oli tosiaan iso helpotus kun vihdoin kaikki natsasi kohdilleen. Kiitos Kaarina kaikesta!

Voittajaluokassa oli 5 osallistujaa, yksi jäi ilman tulosta, kaksi sai 3-tuloksen ja yksi 2-tuloksen. Herpalle vielä luokkavoittokin kaiken lisäksi!!! Eikä Kurtti meidän suhteen ihan joulupukki ollut, pisteet meni ihan aiheesta mutta ei hän onneksi liikaa viilannut pilkkuja, vaan se yleisvaikutelma ratkaisi. Huhhuh, jotenkin on vieläkin vähän vaikea sisäistää tätä kun lähtö tuli niin äkkiä Hymy Mutta nyt jätetään tokokiemurat hetkeksi sivuun ja keskitytään pk-jutskiin, ja sitten kun palataan tokohommiin niin päästään ihan oikeesti työstämään niitä EVL:n liikkeitä! Ilkan sanoin: "Nytkö te pääsitte sinne supervoittajaluokkaan" Hymy Joo-o!

Kotimatkalla käytiin Kaarinan kanssa esineruutuilemassa, meni koirien osalta vähän juoksenteluksi mutta mikäs siinä ollessa kun aurinko paistoi ja metsä oli lumeton. Herillä kolme esinettä peräkkäin, kaks nousi nopsaan mutta vikaa varten piti juosta koko rahan edestä. Lisää tätä siis ja paljon!

(Ainiin, video tulossa tämän päivän aikana, Kaarina joutui vastahakoisesti kuvaajanhommiin Silmänisku )