Torstaina pääsin Levekiläisten mukaan hakuilemaan kun heillä oli tilaa ja PKY:n hakuiluja ei ollut. Paikalle oltiin rahdattu jos jonkinmoista piiloa, ja tarkoitus oli ottaa myös tyhjiä.

1 - oikeassa kulmassa umpparissa, rullailmaisu ja näyttö kisamaisesti. Heri yritti väkisinkin lähteä viistosti eteenpäin koska siellä oli isompi piilo, kertaalleen ehti tehdä jopa älyttömän laajan piston ja piti huutaa sitä takaisin. Melkoista vääntöä oli, mutta Heri ei ottanut yhtään nokkinsa ja lopulta lähti oikeaan suuntaan ja loppu sujui oikein hienosti.

2 - tyhjä vasemmalle. Hyvin meni, kuten arvelinkin smiley Herillä on aika monta kertaa ollut maalimies molemmissa kulmissa joten teki oikein hienon tyhjän

3 - oikealla, suorapalkka. Joutui etsimään aika kauan, mm oli pienessä kuopassa ja maastoverkko päällä

4 - vasemmalla, suorapalkka. Tais mennä ihan ok

5 - tyhjä oikealle, pientä vääntöä taas mutta hyvin teki piston ja hienosti tuli luokse kun huhuilin

6 - vasemmalla, suorapalkka. Joutui etsimään aika kauan kun mm oli aika kaukana, mutta hienosti teki edelleen hommia

Oikein loistavat treenit!! Heri selvästi närkästyi alussa kun ei päässytkään juoksemaan hippulat vinkuen oman päänsä mukaan, mutta ei kyllä motivaatio laskenut mihinkään vaikka jouduin lähettämään uudestaan ja huusin vihaisesti välillä takaisin. Ja maalimieheltä keskilinjalle kuljetus onnistui nyt tosi hyvin!! Eli: vaadi vaadi vaadi!! Heri osaa ja tahtoo, sille pitää vain välillä muistuttaa että kumpi se onkaan joka määrää smiley

Perjantai-aamuna ruokatreeninä takapihalla tarkkuusruutu, löytyi aika nopsaan kun eilen olin ajellut nurmikon. Pitääkin kaivaa varastosta kulmamerkit ja etsiä jostain myös tarkkuusesineet.