Tiistain aurinkonen sää inspiroi pihareeneihin, joten tuumasta toimeen. Aloittelin hyppytekniikkareeneistä, Herihän on vähän rapsautellut ekoissa kisoissa hyppyestettä joten takakinttujen jumppa lienee aiheellista. Hypähtelyjä otettiin parisenkymmentä kertaa, ja itseasiassa samaan syssyyn sain myös sivulletuloreenit: mitä nopeemmin Heri tuli suoraan mun sivulle (katse kohti targetia), sen nopeammin se sai luvan lähteä.

Pienen paussin jälkeen nostin esteen korkeutta n. kuuteenkymmeneen cm:n ja otettiin hyppynoutoa parisenkymmentä toistoa. Vein kapulan esteen toiselle puolelle ja kun Heri tuli hyvin sivulle sai taas lähteä hakemaan. Kun Hoo tuli takaisin kapulan kanssa mulla oli jo nami valmiina (vasemmassa) kädessä, ja kun Hoo piti kapulaa nätisti otin sen ja Heri sai palkan. Tämä toimi erinomaisesti, neitonen ei ollut yhtään kiinnostunut kapulan pureskelusta smiley Otin saman treenin myös tasamaanoutona (1,5kg kapulalla) ja hyvin meni tämäkin.

Nyt pitää vaan tehdä näitä takapiha-viilausreenejä ja palkata tiuhaan, kyllä Heri sen kapulan pureskelemisen lopettaa kun tarpeeksi reenataan!