Perjantai-aamu alkoi fillarilenkillä, ja oli mielenkiintoinen aamulenkki kun nähtiin alkumatkasta kettu joka jolkotti pururadan yli! Heri meinas lähteä perään, mutta ei sitten lähtenytkään, ylläri! Heri tuijotteli aikansa paikkaa minne kettu oli mennyt, sitten vilkaisi mua, ja kun kutsuin sitä niin Herppa tuli luokse. Tätä ollaan itseasiassa "harjoiteltu" aika usein, meilläpäin on jonkin verran kissoja jotka usein menee kadun yli, ja olen reenannut Herin kanssa rauhoittumista tässä tilanteessa. Näin vielä pupunkin, Heri ei sitä nähnyt mutta kun mentiin siitä kohtaa ohi missä pupu oli istunut niin Heri kyllä haistoi sen ja sinkoili hetken aikaa ympäri metsää.

Aamupäivästä kävin polkemassa Herille jäljen Cittarin nurmikolle, tosin nurmikko oli hieman kasvanut ja ylsi reiteen asti... Tarkoitus oli reenata keppi-ilmaisua ja ajattelin että jälki saa vanhentua rauhassa sillä välin kun käyn äidin luona siivoamassa. Reilu pari tuntia jälki muhi, mutta kun olin ajamassa takaisinpäin niin totesin että ei hemmetti, ei oo mitään järkeä reenata keppi-ilmaisua moisessa pöheikössä.

Ajelin siis Kaukajärven nurtsille, joka oli myös melko pitkä muttei kuitenkaan ihan mahdoton viidakko. Jälki oli n. 200m pitkä, kaksi kulmaa oikealle ja viisi keppiä. Ehti vanhentua tunnin, eli sen aikaa kun yritin metsästää kesäleiriä varten pakastuspurkkeja. Nutsilla oli melko paljon harhoja, muutkin käyttävät tuota paikkaa jälkireeneihin ja siinä myös juoksutetaan koiria. Heri oli äärimmäisen pätevä ja suoritti jäljen superisti!!!! Kaikki kepit löytyi, kulmat mentiin kuin kiskoilla eikä harhoista välitetty mitään! Wau!! Tuli hirveä hinku päästä FH-kokeeseen, eli pitää koittaa sellaiseen päästä tän kuun aikana...

Illalla sitten agireeneihin, Ilkka oli pitkästä aikaa kuvaamassa joten videot tulee nettiin jahka ehditään niitä sinne väsäämään. Heri on kyllä hauska, sitä niin ottaa päähän kun se ei saa tehdä agia oman pään mukaan ja alussa haukkuu mulle kuin kiukutteleva mukula smiley Tahtojen taistelua siis edelleen.