Maanantai-aamuna polkastiin Herin kanssa taas 10km lenkki, ja ilmeisesti alkaa molemmilla kunto nousemaan kun matka tuntui nyt jo yllättävän lyhyeltä! Fillarilenkin jälkeen Heri pääsi taas uimaan ja saikin uiskennella oikein kunnolla.

Illalla suunnattiin kohti Kyröskoskea ja kisamaisia reenejä, jotka oli järkätty yhdessä Pohjois-Hämeen Kennelpiirin PK-jaoksen kanssa (mikä nimihirviö...). Aloiteltiin esineruudulla ja menipä taas juoksenteluksi, huoh. Heri merkkas kaks esinettä (takakulmat) mutta kun oli niin kiire kirmailla niin eipä neito ehtinyt tarkentamaan. Heri toi kuitenkin kaikki kolme esinettä ajassa 5,30. Huomenna on toiset reenit, ja nyt teen samanmoisen reenin kuin Kärnän Sari teki Kurtille wink

Esineruudusta tottistelemaan, meitä oli 12 koirakkoa ja jaettiin väkeä luokkien mukaan. Meille tuli pariksi voittajaluokan sakemanninarttu. Me mentiin ensin Herin kanssa suorittamaan ja hyvinhän Heri teki. Kertaalleen jouduin ekalla suoralla muistuttamaan että perskules nyt totellaan! Ja sen jälkeen palkkasin täyskäännöksestä, henkilöryhmän lähestymisestä ja henkilöryhmästä motskulla.

Jäävät meni oikein, luoksetulot on nyt tosi hienoja! Herihän tuli siellä yhdessä kisassa molemmat luoksetulot mua päin, joten nyt sitten jarruttaa tosi hienosti. Tyhmä oon reeneissä aina väistänyt alta pois kun Herppa-ohjus on kiitänyt kohti, mutta kisassa en pystynyt väistämään joten Heri oppi kerrasta että ehkä kannattais jarruttaa laugh

Noudot meni mukavasti, palkkasin namilla. Pureskeli yllättävän vähän! Eteenmenossa tuli aivopieru, lähti "koottua laukkaa" ja pysähtyi itseksensä seisomaan ja tuijotti mua. Odotin hetken, ja lähetin uudestaan jolloin Heri ampas vauhdilla kohti kentän reunaa. Ja meni ekasta maahan!

Paikkamakuussa oli Kaarina avustamassa, ja apu olikin tarpeen kun Herppa nousi heti istumaan kun pääsin piilolle. Me karjuttiin Kaarinan kanssa kilpaa joten Heri totes että parempi näköjään pysyä maissa.... Pysyi sitten hienosti, otin muutaman kerran uudestaan jätön ja Heri oli aivan rauhassa. Hyttyset tosin kiusas hieman.

Heri sai jälkeenpäin kehuja, hovawartiksi kuulemma mukava tekijä smiley Ja ihan ok se teki, isommat virheet jäi pois mutta inasen kaipaisin vielä potkua typsykkään. Noh, meillä ei ole ens viikonlopun jälkeen kokeita tiedossa eli ehditään paneutumaan viilauksiin ja motivaatioon.