Tiistai-illaksi oltiin sovittu PH PK-jaoksen kanssa metsäreeniä Ylöjärvelle, koko päivän oli ollut mukavan aurinkoista mutta niin se vaan kaatosade alkoi kun ajelin kohti Ylöjärveä. Noh, onneksi olin eilisestä viisastuneena pakannut sadevehkeet mukaan. Se hyvä puoli näissä sadereeneissä siis ainakin on että vahingosta viisastuu wink Tosin nyt ois pitänyt olla vielä yksi ylimääräinen kenkäpari ja kuivia sukkia... Sen verran läpimärkä olin reenien jälkeen.

Ensin polkastiin jäljet, Herille teki jäljen ihminen, joka kertoi että ei ole aikoihin tehnyt jälkeä. No toiveena oli lyhyt motivaatiojälki neljällä kepillä joten enpä ottanu ressiä asiasta. Jäljenpolkija kertoi jäljen tehtyään että oli yllättäen tullut iso oja vastaan joten siihen kohtaan tulisitten jonkinmoinen piikki... Jee, lisää haasteita smiley

Kun jäljet oli poljettu tehtiin esineruutu, luojan kiitos tehtiin vain kaistale eikä täysmittaista koska ruudussa saatiin kulumaan lähes 2,5 tuntia! Kaikilla muilla kuin mulla ja Kaarinalla kun oli kaksi koiraa... Auh. Herille helppokiva reeni, eli kävin viemässä Herpan kanssa kaksi esinettä ruutuun, ja sillävälin heitettiin ruudun etuosaan kolmas esine. Ihan kivasti meni, tosin vasempaan takanurkkaan viety esine unohtui Heriltä melkein samantein, mutta kyllä se senkin sitten lopulta haki. Näitä vois tehdä lisää, nyt selvästi haki eikä sinkoillut tuli hännän alla.

Esineruudun aikana siis kastuttiin aika huolella, vaikka mulla oli sadevermeet niin kengät oli likomärät ja tuntui siltä että takistakin alkoi pikkuhiljaa tulla läpi... Oli siis mielenkiintoista ajaa jälkeä joka oli lionnut oikein kunnolla yli kaksi tuntia. Janalla Heri bongas ensin jonkun väärän jäljen, sen jälkeen lähti oikeaa jälkeä oikeaan suuntaan. Jälki oli aika erikoisen mallinen, tai sitten Heri sooloili omiaan. Kepeistä kaksi ekaa jäi jonnekin, ojan kohdalla Heri oli sitä mieltä että jäljentekijä on varmasti mennyt yli ja molskahti pulikoimaan... Nousi tosin samantein ylös, ravisteli ja jatkoi matkaa ja pian löytyikin keppi nro 3. Tovin jälkeen löytyi myös neloskeppi, ja Heri pysähtyi tosi hienosti molemmille kepeille. Ruokapurkin sijantia en ollut muistanut kertoa, joten jäljenpolkija oli laittanut sen vikan kepin jälkeen, sitäkin piti hetken aikaa etsiä ennenkuin löytyi smiley

Ihan ok reenit, huomenna (jos ei sada) pitää käydä pellolla muistuttamassa Herppaa kepeistä ja illalla tottistellaan, torstaina tulee hieroja käväsemään eli sen jälkeen ei tehdä mitään ennen kisoja. Oli kyllä ihanaa päästä illalla reenien jälkeen saunaan!