Parin huilipäivän jälkeen olikin taas aika reenailla, keskiviikolle saatiin buukattua kaikennäköistä kivaa. Päivällä käytiin treenailemassa EK-jutskia Hiskin ja Vici-rotikan kanssa. Herin kanssahan ei noita EK:n pikku osia olla otettu ties koska, mutta kyllä se pimu vain homman osaa ja hyvin osaakin. Pudotettu meni tosi hyvin, otettiin avoimen luokan matka (eli 50 + 100m) ja Heri suihkahti hakemaan esinettä niin että savujuovat vaan näkyi Seuramispätkä oli vähän huono mutta mitenkäs muuten kun ei olla reenattu.

Sitten esineruutu, täysmittainen ja kolme esinettä vietiin Herin nähden yksi kerrallaan. Eka nousi hyvin, tai hyvin ja hyvin, se oli se Heri ällöämä rinkulalelu... Nopsaan löytyi kuitenkin. Toka ja kolmas oli vaikeita ja niitä pitikin etsiä jonkun tovin. Toi kuitenkin vauhdilla kun löysi, hyvä hyvä.

Lopuksi tarkkuusruutu, esineenä noppa. Herppa oli tässäkin aluksi vähän pihalla, ja kun löysi esineen ei oikein muistanut mitä sille pitäisi tehdä. Otti nopan ensin suuhun ja sitten meni maate. Tämä otetaankin nyt iltaruokareeniksi takapihalle!

Metsäilyjen jälkeen HÄH:n tottisreeneihin, saatiin taas otettua henkilöryhmää kun väkeä on mukavasti paikalla. Hölöryhmä meni hyvin, palkkasin Heriä vähän siitä sun tästä. Sitten seuraamispätkiä / perusasentoa, josta riehutuspalkka. Heri on selvästi taas innostunut näistä hommista, lelustakaan ei haluais irrottaa ei sitten millään. Otin myös paikkamakuuta pariinkin kertaan, myös niin että menin piiloon ja Kaarina jäi haukkana vahtimaan mitä Heri tekee. Loppuun otettiin vielä hyppytreeniä, aiheellista onkin koska Heri mokoma rapsauttelee estettä tällä hetkellä, ikinä ennen ei ongelmaa ole ollut mutta tänä vuonna ei olla reenattu yhtä ahkerasti...

Kylläpä oli taas vallan mukavat treenit, mikäs siinä on touhutessa kun aurinko paistaa ja seura on rentoa ja huumorintajuista smiley Kiitokset vaan taas kaikille!